Ceramisch de Technologieco. van Dongguanming Rui, Ltd

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd

Certifications
China Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd certificaten
China Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd certificaten
Customers Reviews
Het product kwam zoals gespecificeerd, zeer goed. De verkoper was zeer aandachtig en beroeps, erin om is geslaagd om mijn twijfels te ontruimen alvorens de aankoop te maken die.

—— James

Uitstekend. Goed materiaal zoals beschreven. Uitstekende prijs en zeer snelle levering. Hartelijk dank aan de verkoper

—— Mike

Judy, de keramiekstukken van vóór werkt zeer goed. Zij gedroegen zich precies hetzelfde als wat wij voordien gebruikten. Wij zullen tot een andere partij spoedig opdracht geven.

—— Allan

Judy, vandaag ontving ik mijn delen. Zij kijken groot!! Dank u voor de grote mededeling. Ik ben zeer tevreden met uw bedrijf en uw inspanningen

—— David

kwaliteitsproducten. de uitstekende diensten. op tijd verzending. zeer begrijpend verkoper. dank u zeer!

—— Steve

Dankt uw ceramische staven, ontving ik de goederen vandaag, en de verpakking is zeer goed. Nadat onze QC de inspectie beëindigde, ontmoeten alle 1000 ceramische staven onze requirements.thanks

—— Allen

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd

1 2 3 4 5 6
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5
CNC die Ministerie van Ceramisch de Technologieco. van Dongguan Ming Rui machinaal bewerken, Ltd Ontvangst van Ceramisch de Technologieco. van Dongguan Ming Rui, Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 80~120
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 30% - 40%
main products: ceramic pump
Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co. , Heeft Ltd, een professionele fabrikant van machinaal bewerkte ceramische delen, 10 hogere ingenieurs en partijen van technici. Wij produceren de versterkte ceramische bar van het structuurzirconiumdioxyde, ceramische buis, ceramische schacht, ceramische plaat, ceramische koker, ceramische klep, ceramische duiker en ceramisch wapen. De producten zijn van toepassing op instrumenten, medische instrumenten, klokken en elektronische producten, molens, energie en macht, machine en metalen, autocar en militaire en een andere high-end gebieden.


In samenwerking met Tsinghua-Universiteit, hebben wij grote successen in het bijzonder vereisten bereikt. Met onze professionele kennis en bedrijfservaring in machinaal bewerkte ceramische delen, worden de laag-begroting en de krachtige nieuwe ceramische producten gemaakt van de grondstoffen van uitstekende kwaliteit. De waarde van onze ceramische producten wordt zeer verhoogd wegens de samengestelde technologie en de nauwkeurige verwerking.


Ons hoog rendement bewerkte ceramische delen, de perfecte dienst en goede reputatiewortels in onze professionele machinaal bewerkte ceramische technologie, ononderbroken innovatie, grote eerlijkheid en onze achtervolging voor duurzame ontwikkeling machinaal. Wij hebben een unieke technnology genoemd „spiegel die“ oppoetsen die de helderheid, kleur, zachtheid van onze ceramische delen heeft verbeterd.
 
 
China Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0 
Contactgegevens
Dongguan Ming Rui Ceramic Technology Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Admin deng

Tel.: 86-18122974730

Fax: 86-0769-85090326

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)