Bericht versturen
Yixing Minghao Special Ceramic Technology Co., Ltd.
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Laatste zaak van het bedrijf over Wat zijn de voordelen van 99% aluminium keramiek?
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. LU
Fax.: 86-510-81798672
Contact opnemen
Post ons

Wat zijn de voordelen van 99% aluminium keramiek?

2020-03-21
 Latest company case about Wat zijn de voordelen van 99% aluminium keramiek?
  1. Hoogtemperatuurstabiliteit: 99% aluminiumkeramiek vertoont een uitstekende hoge temperatuurstabiliteit en behoudt de structurele integriteit en prestaties bij extreem hoge temperaturen.Het heeft een hoog smeltpunt en een lage thermische expansiecoëfficiënt, waardoor het bestand is tegen thermische spanningen en thermische schokken in hoge temperatuuromgevingen.
  2. Uitstekende isolatie-eigenschappen: 99% aluminium keramiek heeft uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor het een ideale keuze is voor elektronische apparaten en elektrische componenten.Het heeft een hoge elektrische isolatie sterkte en volume weerstand, waardoor stromen effectief worden geïsoleerd en elektrische gevaren worden voorkomen.
  3. Uitstekende chemische stabiliteit: 99% alumina keramiek toont uitstekende weerstand tegen verschillende chemicaliën.het handhaven van stabiliteit en betrouwbaarheid in ruwe chemische omgevingen.
  4. Hoge hardheid en slijtvastheid: 99% alumina keramiek heeft een hoge hardheid en uitzonderlijke slijtvastheid, waardoor het geschikt is voor de productie van snijgereedschappen, schuurmiddelen en slijtvaste componenten.Het is bestand tegen slijtage en slijtage door deeltjes., waardoor de levensduur ervan wordt verlengd.
  5. Biocompatibiliteit: 99% alumina-keramiek heeft een brede toepassing op medisch gebied vanwege zijn goede biocompatibiliteit.het veroorzaken van minimale immuunreacties of afstoting, waardoor het geschikt is voor medische toepassingen zoals implantaten en gewrichtsvervangingen.
  6. Gemakkelijk te verwerken: 99% alumina keramiek heeft een goede verwerkbaarheid en kan worden gevormd, gesneden en verwerkt met behulp van verschillende methoden.Het kan in verschillende vormen en complexe structuren worden vervaardigd om aan verschillende toepassingsvereisten te voldoenSamengevat biedt 99% aluminium keramiek voordelen zoals hoge temperatuurstabiliteit, isolatie eigenschappen, chemische stabiliteit, hardheid en slijtvastheid.biocompatibiliteitDeze eigenschappen maken het een veelzijdig materiaal dat kan voldoen aan de eisen van talrijke industrieën en toepassingen.